TIPS PER PREPARAR LES TEVES VACANCES!!

10 CONSELLS PER PREPARAR LES TEVES VACANCES

Què has de tenir en compte per preparar les teves vacances aquest estiu:

  1. Reserva amb antelació, moltes vegades, si preguntes amb temps, els preus són més barats.
  2. Busca opinions sobre el lloc que t’agradaria visitar per poder fer comparacions i triar el lloc que més et cridi l’atenció, al final i al cap són LES TEVES vacances.
  3. Deixa’t aconsellar, un cop sàpigues el teu destí, les agències de viatges tenen experiència en tota mena de viatges que vulguis organitzar.
  4. El pressupost, els diners que ens anem o ens volem gastar… Volem el millor al millor preu, però sabem que això no sempre serà possible. Estableix un màxim de despesa per a les teves vacances, recorda deixar alguna cosa per a unes despeses inesperades.
  5. Els mitjans de transport: és molt important poder planificar el viatge en base al mitjà de transport que s’ utilitzi, la destinació i la durada. Tria el mitjà de transport més apte a les teves necessitats. Si viatgem dins del territori nacional, ja sabem que cal ben triar la data de sortida i la de tornada. A ningú li agraden tantes cues, si escolleixes el cotxe no li vindrà malament una revisió abans de sortir. I si viatges amb avió, consulta els tràmits a l’hora d’entrar i sortir a un país estranger. També és important arribar amb prou antelació i organitzar adequadament els equipatges. A l’hora de posar a carregar el teu telèfon mòbil, ordinador i qualsevol dispositiu electrònic tingues cura dels endolls, segons a quin país viatgis podries necessitar un adaptador.
  6. Segons el destí triat, segueix les mesures sanitàries vigents i aconsellades i si cal vacuna’t amb temps. A més, et recomano de portar-te amb tu un kit de primers auxilis, encara que siguin unes tiretes i un desinfectant. Cuida’t i cuida les persones que estiguin a prop teu.
  7. Amb qui vas de viatge? Que això no sigui motiu de conflictes. Si viatges en família, intenta satisfer les necessitats de cada membre (majors o petits). Si viatges amb amics el millor és decidir el destí en conjunt i passar-ho bé. I si viatges sol@, gaudeix del camí.
  8. L’ equipatge. En les teves vacances d’estiu el just i necessari. Intenta organitzar l’equipatge perquè sigui més fàcil el seu transport.
  9. Contracta una assegurança de viatge, mai saps que pot passar, és molt millor anar tranquil i ben assegurat.
  10. Cura amb les xarxes socials: a tots ens agrada pujar una foto i enraonar en xarxes socials, recordi que aquesta informació, incloent-hi quan te’n vas, a on vas i quant temps estaràs fora, es poden convertir en intents de robatoris i ocupacions a casa teva. Molta cura.

 

Deixa un comentari

× ¿Cómo puedo ayudarte?