Recorrent Europa sobre rails.

Els viatges amb tren més pintorescos d’Europa ofereixen una finestra a algunes de les vistes més impressionants del continent. Des de paisatges ondulats i costaners fins a meravelles alpines, l’extensa xarxa ferroviària europea ens brinda experiències inoblidables. Aquí tens una selecció d’alguns dels trajectes més espectaculars:

  1. Bernina Express (Suïssa/Itàlia): Aquest tren centenari de color vermell serpenteja per les muntanyes dels Alps, oferint un viatge fascinant. És conegut pels seus vagons panoràmics que ofereixen vistes impressionants de les valls, muntanyes, llacs i glaceres. A més, el viatge és narrat, la qual cosa enriqueix l’experiència amb informació cultural i històrica.
  2. Inlandsbanan (Suècia): és una experiència de viatge única a Suècia que et porta a través de paisatges impressionants i àrees remotes de l’interior del país. És una ruta de tren panoràmic d’aproximadament 1300 km que comença en Kristinehamn, en el sud, i acaba en Gällivare, en el nord
  3. Tren de vapor Jacobite (Escòcia): és una experiència màgica que et transporta a través dels impressionants paisatges de les Terres Altes. Partint de Fort William, aquest viatge d’aproximadament dues hores et porta fins al pintoresc poble costaner de Mallaig. Durant el trajecte, podràs admirar la muntanya més alta de Gran Bretanya, Ben Nevis, i creuar el famós viaducte de Glenfinnan, conegut per la seva aparició en les pel·lícules d’Harry Potter com el Hogwarts Express.
  4. Linha Do Douro (Portugal): La “Linha do Douro” és una de les rutes ferroviàries més pintoresques d’Europa, que et porta a través dels impressionants paisatges de la Vall del Duero a Portugal. El tren surt del centre de Porto i arriba fins al petit poble de Pocinho, passant per vinyes escalonades i pobles encantadors.
  5. Túnel de l’Amor (Ucraïna): Encara que no és un tren panoràmic, és un lloc veritablement màgic i romàntic. Es tracta d’un tram de via ferroviària de tres quilòmetres al poble de Klevan, envoltat per arbres i vegetació que formen un arc natural sobre les vies. És conegut per la seva bellesa natural i la llegenda d’amor que li dona nom.
  6. Cinque Terre Express (Itàlia): és una meravellosa manera d’explorar els encantadors pobles de la Riviera italiana. Aquest tren regional ràpid operat per Trenitalia connecta La Spezia amb Levanto, passant per les principals ciutats del Parc Nacional Cinque Terre: Monterosso, Corniglia, Vernazza, Riomaggiore i Manarola
  7. Transcantábrico (Espanya): viatge de luxe que et permet descobrir la bellesa del nord d’Espanya. Aquest tren turístic et porta en un recorregut de 8 dies i 7 nits des de Sant Sebastià fins a Santiago de Compostel·la, o viceversa, passant per ciutats encantadores com Santander, Oviedo, Gijón i Bilbao. A bord, gaudiràs de la comoditat d’un hotel sobre raïls, amb suites deluxe, gastronomia exquisida i excursions culturals

Espero que trobis inspiració en aquestes opcions per al teu pròxim viatge amb tren! 🚂🌄
Has pujat a algun? Deixa’ns-ho en comentaris!

Deixa un comentari

× ¿Cómo puedo ayudarte?