TOP 5 – CIUTATS A CAP D’ANY

1 . NOVA YORK – EEUU

Cap d’any a Times Square, amb la seva famosa i brillant Bola de Cap d’Any, és un dels punts de trobada més típics de la ciutat; fins al punt que les cues per assistir al compte enrere solen començar al migdia del 31 de desembre. Amb actuacions i una interpretació a mitjanit de la cançó New York, New York, Times Square és el lloc de visita obligada a Cap d’Any.

2. SIDNEY – AUSTRALIA


Els focs artificials tenen lloc a la badia de Sydney, que és molt extensa. Es disparen des de diversos punts per la qual cosa es poden veure des de gairebé qualsevol lloc a les dues ribes. Hi ha música, concerts i barres amb beguda i menjar, però sobretot, gent emocionada per donar la benvinguda al nou any en un lloc mític i màgic on el viuen en gran.

3. FUNCHAL – MADEIRA


L’espectacle de focs artificials de nit de Cap d’Any, d’una durada aproximada de vuit minuts, es reparteix en 59 llocs de focs artificials. Aquest gran espectacle, amb efectes pirotècnics que combinen el disseny més modern, presentarà efectes mai abans vistos la nit de Cap d’Any a la Regió.
El 2006, va ser reconegut internacionalment pel Llibre Guinness dels Rècords com “L’espectacle de focs artificials més gran del món”.

4. ROMA – ITALIA


La festa de final d’any es converteix en un autèntic espectacle a Roma, on la tradició del ‘Cenone de Capodanno’ és menjar bé i en abundància. On no poden faltar les llenties –lenticchie amb zampone- es preparen amb un embotit de porc i se les prenen a les 12 de la nit, el costum explica que menjar-se el plat de llenties atreu bona sort per als diners. I després a gaudir també dels focs artificials.

5. MADRID – ESPANYA


El cap d’any més mític a Madrid és sens dubte davant la Porta del Sol, menjar el raïm al so de les campanades d’aquest rellotge que tantes vegades hem vist per televisió però en directe, minuts després de brindar amb cava un increïble espectacle de pirotècnia que ens deixa bocabadats cada any.

 

 

VOTA AQUÍ LA TEVA FAVORITA!

Deixa un comentari

× ¿Cómo puedo ayudarte?